Мъж от Флорида се призна за виновен в контрабанда на хиляди

...
Мъж от Флорида се призна за виновен в контрабанда на хиляди
Коментари Харесай

Мъж от Флорида се призна за виновен за контрабанда на хиляди костенурки в Хонконг и Германия

Мъж от Флорида се призна за отговорен в контрабанда на хиляди костенурки в Германия и Хонконг и подправяне на документи, с цел да прикрие закононарушенията си.

Джон Майкъл Креацулас, на 36 години, от Алва, Флорида, е продавал диви животни посредством своя бизнес Omni Reptiles Inc., нерегистриран бизнес за вътрешна и интернационална търговия на едро с диви животни, заяви Министерството на правораздаването в известие за вести в сряда.

Kreatsoulas ще изпраща диви животни, в това число предпазени типове, до клиенти в Съединени американски щати и оттатък океана, в това число в Хонг Конг и Германия.

Някои от дивите животни включват разнообразни типове костенурки, в това число триивици и тинести костенурки от Флорида, които Креацулас и неговите съзаговорници ще уловят от дивата природа, споделиха чиновници.

Kreatsoulas ще изпрати дивата природа през интернационалното летище в Маями и фалшифицира формулярите на Службата за риба и дива природа на Съединени американски щати, тъй че те декларират, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР